Apua. osaanko käyttää enää tätä... kokeillaan...

Päivitän tätä nyt vain poikkeuksellisesti kertoen uusimmat kuulumiseni jostakin käsittämättömästä syystä tännekin...
(välttääkseni ikkunoiden pesun aloittamista...)

Elikkä, eilen kävin neuvolassa ja siellä terkkari käsikopelolla painellen tunnusteli vatsaani todeten että meidän "nauris" olisi kenties jo raivotarjonnassa.
Periaatteessa sitä taisi tukea sekin kertomani potkujen tuntumakohdasta/kohdista, jotka siis tuntuvat aikalailla klo 6 ja klo 12 paikkeilla vuorotellen.

Reilu viikko sitten tullessani koulusta kotiin erittäin hitaasti sään ollessa vielä melkoisen vilpoisa, soitin miehelle että laittaisi saunan päälle.
Istuin saunassa (en edes heittänyt löylyä kunnolla, sen verran ettei nyt ihan vain sen itsensä lämmössä tarvinnut kököttää) niin silloin taisi "nauriimme" tehdä sen kääntymyksensä.
Tuntui valtava muljahdus ja silloin katsoin paremmaksi siirtyä jo suihkun puolelle, ettei tarvitsisi siinä alkaa sitä synnyttämään kuitenkaan...

Tyttömme vaihtoi eilen hoitopaikkaa toiselle perhepäivähoitajalle. Ilmeisesti on alkanut menemään siellä ihan hyvin. (uskallan sanoa noin hänen oltuaan siellä vasta eilen 1.päivän ja tänään hän on siellä siis 2.päivää..)
23.10 alkaa minun virallinen äitiyslomani, joten silloin päättyy tytöllämmekin tuo hoidossa kulkeminen.
(syy: kunta ei voinut luvata edes osa-aikaista hoitopaikkaa tyttärellemme tuon ajankohdan jälkeen minun jäädessäni kotiin. Ja yksityisellä pitäessäni en saisi kunnalta "palveluseteliä" enää käyttööni joka kattaisi sen tasottaen hintaluokan samaksi kunnallisen hoitopaikkamaksun kanssa.Joten nämä "köyhät" pitävät lapsensa kotona sitten.)

Ottakaahan osaa siihen 3-vuotiseen arvontaani jokaikinen iikka!
http://2pystyviivaa.vuodatus.net/blog/3260514/3-vuotis-arvonta/

Mukavaa syksyä kaikille!