Hmph.
Ulkona sataa vettä. Ei yhtään kivaa sillä se meinaa sisäpäivää ellei tilanne muuksi muutu. Se tietää paitsi sisäpäivää, niin myös jokseenkin tylsää päivää tytölle kun ei pääse ulos leikkikentälle kiikkuihin tai liukumäkeäkään laskemaan.frown
Täytyy koettaa keksiä puuhaa sisälle.

Eilen sovin treffit torstai aamuksi neuvolan eteen. Menen hakemaan siitä eräältä paikalliselta ostamani vauvan nauhabodyt/-paidat.
Täytyy toivoa, että siihen mennessä saan sitä rahaa. Ainakin tähän mennessä se on ehtinyt tulla jospa ei tule poikkeusta nytkään asiaan.

Täytyisi ottaa jossakin kopioita koulua varten. Piti jo viikonlopun aikaan meidän säätää täällä kotona niiden parissa (->skannata ne tietokoneelle ja vaihtaa sitten toinen masiina jolla olisi tulostanut ne koneelta ulos, jotta ei kirjastossa olisi tarvinnut ottaa 0,30€/kpl hinnalla.) mutta kun muistin asian vasta mennessäni nukkumaan ja kultakin oli jo sammuttanut koneen. Ehtiihän ne (kai) vielä ottamaan, ajattelin.
Aamulla sanoin asiasta hänelle, niin hän sanoi:
- Ai niin!Olisit sanonut..
- Muistin kuule vasta mennessäni nukkumaan sen(-kin) asian...indecision
Ja lisäksi unohdin viikonloppuna käydessämme talolla, etsiä oman lapsuudenajan neuvolakorttini josta olisi pitänyt katsoa koska olen saanut ensimmäisen kerran tietyt rokotukset. EN MUISTANUT! Grr...

Voihan valivali...
Loppuviikosta on juhannus.Rahaa menee vaikka sitä ei olisi menoksi saakka.sad
Nyt menee minun pienistä tuloista syyskuulle saakka joka kuukauden 15.päivä 104€ opintolainani lyhennykseen. Suhteutettuna tuloihini sekin on paljon,sillä se summa on pois ns.minun omista käyttövaroistani.
Noh, kärsimpä nyt, sillä ottaessani sen lainan aikoinaan taisin hetken elellä hieman "leveämmin" jos niin voisi sanoa. Nyt on takaisinmaksun aika.

Saa nähdä koska saan haettua apteekista minulle määrätyt lääkkeet raskausajalle migreeniin... lieneekö varaa ennen lokakuuta. Pitää toivoa ettei tulisi migreenikohtausta ennen sitä.

Huomenna tulee talollemme kuntotarkastuksen tekijä. Kulta meinaa mennä sinne tänään yöksi, sillä tarkastuksentekijä on sanonut tulevansa klo 8 maissa.
Kulta ottaa huomisen töistä vapaaksi ja hoitelee siihen taloon liittyviä asioita päivän.
Iltapäivästä meille tulee sitten vieraita muuten vain käymään.

Eilen siivosimme yhdessä hieman "paremmin" mökkiä. Saa nähdä onko tämä missä kunnossa sitten huomenna. Tyttö on niin joutusa joka asian suhteen, etenkin sotkemaan. laugh
Pitää huomen aamulla minun vielä pyyhkiä kostealla lattiat jotta saisi enimmät irtoroskat/koiruuden karvat pois pyörimästä lattialta.

Tyttökin heräsi jo. Katsoo parhaillaan sitä lemppariaan, Pingua sylissäni.
Minä olisin vielä voinut mennä petiin,mutta jospa otan tirsat puoliltapäivin jos tyttö taintuisi vaikka päikkäreille herättyään nyt näin varhain.