Aamulla tyttö heräsi aikoinaan, ennen klo 8 joten pääsimme aikanaan jo hakemaan kunnastamme päivähoitohakemusta.
Kunnantalon pihalla on meneillään jokin remontti ja kun siitä rattailla menimme, joku raksamies tasoitteli hiekkaa jonka yli meidän oli pakko kulkea, mennen ja tullen.
Takaisin tullessamme oli jo pakko todeta sille raksamiehelle, että:
- Kas niin, nyt on päivän työ mennyt ihan hukkaan (kun kävelimme jälleen kerran tehden jalan- ja rattaiden jäljet tasoitettuun hiekkaan.)
- Kyllä siinä vielä riittää tekemistä, mies totesi.
- No hyvä sitten ettei mennyt koko aamun tehtytyö harakoille, totesin vielä mennessämme.

Vaikka olen miltei rahaton, kävimme ostamassa kuitenkin läheisestä kaupasta pillimehut.
Siitä kärräilimme leikkikentälle, missä oli tarkoitus juodakin ne pillimehut.
Juomatta kuitenkin jäivät, sillä sinne tuli jälleen perhepäivähoitaja lapsikatraan kanssa. En kehdannut sitten alkaa kaivelemaan mehuja, ettei vain tulisi pahamieli muille lapsille...
Laskettiin mäkeä (tyttö laski, minä katsoin ja otin vastaan mäen alla.), kiikuttiin- juu äitikin kiikkui riimu-,sekä pomppukeinussa tytön kanssa, ja istuttiin hiekkalaatikolla vaikka ei ollut sankkoa tai lapiotakaan. Tytöltä onnistui kakkujen teko ihan käsinkin.

Sitten tyttö rattadeiden kyytiin ja kotiin miettimään mistä päivän ruoka tehtäisiin.

Hetken kotona oltuamme sain puhelun luottoystävältäni joka oli niin onnessaan. Ei ihme, oli saanut hetkeä aikaisemmin hienoja uutisia: TÖITÄ 2-vuotta eteenpäin ainakin!

Seuraava puhelu oli XXXX joka kertoi että talosta tarjouksen jättänyt pariskunta oli hyväksynyt hänen takaisin heittämän tarjouksen, joka oli hieman enemmän kuin heidän jättämänsä.
Nyt riippuu kaikki kuntokartoituksen tekemisestä, miten pian sen sinne saamme tehdyksi ja sitten jos sen tulos miellyttää ostajia, niin saamme pakata loputkin kimpsut ja kampsut sieltä ja se paikka on osaltamme sitten historiaa.

En saanut tyttöä päikkäreille. Söi se kyllä aika hyvin, että olisi voinut luulla nukahtavan, mutta ilmeisesti ei ollut tarpeeksi väsy. Noh, nukkukoon sitten kun nukahtaa.

Olisi aivan ihana matonpesukelikin. Aurinko paistaa ja tuultakin on tuskin nimeksi.
Näkyi tuolla olevan aika paljon mattoja kuivamassa kun tulimme kotiin.
Nyt olisi ainakin pariksi päiväksi hyvää säätä luvassa, mikäli se vain pitää.
Jaahas, voisi kai koettaa tehdä muutakin kuin istua tässä koneella.. esim. keittiötä voisi vaikka siistiä syöntimme jäljiltä vielä lisää.

Aurinkoista päivän jatkoa kaikille! :)