Jospa keskityn VAIN itseeni ja omaan jälkikasvuuni jatkossa...

Sain nimittäin niin ihania kommentteja, paitsi teiltä tuon "lopettamis"-kirjoitukseni jälkeen että ihan tippa silmään täällä tuli.

Olin kyllä jo kyyneleet silmissä aamusta käydessäni tyttöni kanssa kaupalla ja kun vastaan tuli ambulanssi pillit päällä ja vilkkuvalot vilkkuen, herkistyin jo siitä!surprise

Siinä nyyhkien selitin tytölleni että "Sieltä..tulee..ambulanssi...jollakin on...nyt..kiire päästä...sairaalaan...tai...jossakin on... kolari..."
En tiedä miksi ne vilkkuvalojen näkeminen sai minut herkistymään niin kovin. Olin kyllä itsekin aivan kuin puulla päähän lyöty siitä reaktiosta.

Vietiin rahkatarpeet jotka ostimme niin kotiin sisälle ja otettiin koira mukaan. Käytimme sen ulkona ja takaisi sisälle.
Tein omppurahkan valmiiksi jääkaappiin ja tiskasin ja siivosin jäljet (lue: roiskeet jotka sain aikaiseksi vatkatessani kermavaahtoa..xD )

Sitten lähdettiin läheiselle leikkikentälle Kertun kanssa. Mukaan otin meille MOLEMMILLE pillimehut, koska sää oli varsin lämmin.
Maistuivatpas ne makealle. cheeky

Kotiin tulimme ja syötiin välipalaa.
Ukko tuli kotiin ja toi postin joka ei vielä meidän sisälle tullessamme ollut vielä tullut laatikkoon.
Siellä oli MINULLE postia. I-HA-NAA postia!!!!
1. Kirje sisälsi tytölleni essun jonka eräs aivan ihana ihminen lähetti ilman mitään vastalahjaa/rahaa siitä veloittamatta meille. smileyheart
- Nalle Puh-essu oli super mieluinen tytölle. On hällä nytkin päällä!

2.kirje oli minulle. Ja se myös sisälsi postia MI-NUL-LE.
- VALINTAPÄÄTÖS:
 "Sinut on valittu opiskelemaan Savon Ammatti- ja aikuisopistoon LÄHIHOITAJAN NÄYTTÖTUTKINTOON, suuntautumisena VANHUSTYÖ, Varkauteen."
smileywinkcheekysurprisecoolheartheartyes

MILJOONA KERTAINEN JEEEEEEEEEEEEEEE- huuto päälle!!!!!

Koulutus alkaa 13.8 ja meinaan olla niin hurja että aloitan koulun senkin uhalla, että minä joudun sen jättämään kesken koska laskettuaikani on siitä "JO" 23.11.
Ehdin käydä ensimmmäisen jakson ennen kuin jään "lomalle".
Tarkoitus o palata takaisin, mikäli mahdollista niin jonkun toisen ryhmän mukaan jatkamaan samaista koulutusta. TOIVON todella että niitä järjestävät vielä jatkossakin. *kädet ristissä rukoileva hymiö tähän kohtaan*

Jatkossa pyrin kirjoittamaan VAIN ja ainoastaan ITSESTÄNI, jotta kenenkään ei tarvitse siitä alkaa napista. Lisäksi kuvia ei todennäköisesti ole luvassa. Edelleenkään. Valitan, sillä en niin itserakas ole että omia kuviani tänne alkaisin latailemaan ihan miljonasti.
Katsotaan miten tämä jatkuu.. josko silloin tällöin kesän yli jotakin tänne laittelisin kuulumi-SISTANI!!! smiley