Kylläpäs nukutti ja hyvin!
En tiedä minkäverran asiaan vaikutti huono ja aika ajoin kovinkin sateinen sää, saatu se, että menin nukkumaan vasta joskus klo 00:00 tienoolla askarreltuani ensin loppuun 2 hääkorttia saatuani tytön nukkumaan.

Nyt ne kortit olisi lähetys valmiita ystävälleni, joka sitten laittaa toisen meiltä molemmilta toivotuksena eräälle toiselle ystävällemme kun aika koittaa ja toisen hän tahtoi itselleen oman poikansa tulevia häitä varten seuraavalle kesälle.

Perusarki pyörii kun pyykkikonekin on päällä.
Eilen saimme kantaa sen imurimme sitten roskiin. Ei saatu toimimaan, ei sitten niin millään. Mies purki sitä ja tutki ja puhdisti jopa sitä moottoria, mutta ei. Se ei alkanut toimia siitäkään huolimatta. angry
Sitä piti liimata kuumaliimallakin sillä siitä löytyi jokin hslkeama...

Ideoimme eilen, hämmästyksekseni JOSSAKIN MÄÄRIN, kun mies sanoi että voisimme käydä Ikeassa hakemassa ideoita ja ratkaisuja remonttiamme ajatellen kenties keittiöratkaisuihin (kaappeihin) sekä siihen en voinut olla lisäämättä että;
- Säilytystilaan ainakin sieltä saisimme varmasti jotakin ideaa!
Niinpä meillä lyötiin jollakin asteella lukkoon Ikean reissu Kuopioon samalle päivää jolloin minulla oli sinne rakenneultrakin. Hoituu kaksi asiaa samalla kertaa.
Etsiskelin eilen netistä sisustustarroja, mutta mies ei lämmennyt ikkunatarroista muille kuin kolmelle jokseenkin inhimillisenkokoiselle oravan kuvalle.indecision
Eipä siinä. Enemmän minua jäi jossain mielessä harmittamaan se, kun otin puheeksi ne seinät ja kun kerroin millaisia SUHT. edullisia tapetteja olin katsellessani bongannut:
- Tiedätkö sinä mikä TYÖ siinä tapetoimisessa on, kun kaikki entiset tapetit on otettava ensin alta pois!!?!
- ..??...no mutta JOTAKIN niille seinille ON tehtävä! Ne on jotakin kamalaa nyt osin revitty ja kellastumineen...*yök* millä ne piilotat sieltä sitten...Menee "tunnelma" koko huoneesta.

Asiaa on vielä pohdittava ja mietittävä eri kanteilta. Jospa siihen joku ratkaisu löytyisi vielä ja saisimme senkin asian järjestymään mieluusti ENNEN kuin muutamme takaisin sinne joka sekin on vielä aika avoin asia. Mitään ei ole lyöty lukkoon senkään suhteen.

Jatkakaamme sateisen päivän viettoa iloisin mielin. smiley