Olen tässä haudutellut mielissäni remonttimme suhteen erilaisia vaihtoehtoja seinäkuvasta jollaisen tahtoisin tulevaan lastenleikkihuoneeseemme seinälle.
Sen tulisi olla jokseenkin "ajaton", eli mitkään Hello Kitty, Cars yms ei tule kysymykseen.
Eräs mielessäni pyörinyt ajatus oli liittyen luontoon. Voisi olla vaikka suurempi puu.
Tämän puun oksien kohdalle voisi halutessaan laittaa taulupidikkeitä joista voisi laittaa roikkumaan puolestaan joko tauluja tai vaikkapa sukulaisten kuvia jolloin puu muuntautuisi tavallaan "sukupuuksi". laugh
Mutta onkin aivan asia erikseen kuinka saisin kuvatuksi jokaisen puuhun tulevan sukulaisen... ja kehyksiin menisi rahaa sitten taas melkoisesti...

Toinen hauduttelemani "teema" tähän voisi olla avaruus. Planeetat ja vaikka se kuuraketti olisi jollain tavoin kuitenkin ajattomia. Vielä en vain ole löytänyt mistään juuri sitä "THE KUVAA" joka olisi juuri sellainen jonka hyväksyisin ja josta olisin valmis maksamaan vaikkapa 40€ + postikulut päälle.
Asia hautuu....

Vastaan on tullut myös ikkunatarroja, mutta ne hieman epäilyttävät minua.
Kuinka ne pysyy jos joutuu (ja joutuuhan sitä tietenkin) pesemään ikkunoita aina aika ajoin... Kuluuko ne pois tai alkaako repsottaa reunat?

Myös joku eläinaihe voisi olla ihan kiva. Vaikkapa kirahvit tai norsut.
Mutta mitään pääkallolipuilla olevia merirosvolaivoja tms. sinne en voi kuvitellakaan!

Jos sinulla on jokin idea "teemasta" mitä voisi ajatella, sellaisen ottaisin mieluusti vastaan.
Myöskään merelliset simpukka kuvat/ aiheet ovat minulle "EI-IKINÄ" -listalla.no

Täytyypä mennä taas katselemaan netin tarjontaa sisustustarroista, nyt kun tyttö nukahti.

(P.s, Seinämme ovat huoneessa tapetoitu joten olen miettinyt josko sitä tarraa ei voisi laittaa tapettiin.. silloin voisi ikkunatarra tulla kysymykseen, mutta entiset tapetit ovat NIIN järkky kunnossa että miltei olisi pakko laittaa uudet.
Seinän vieressä, jossa on ollut sänky on tullut tummentunut- kellertävä rantu, josta näkee että siinä on ollut sata varmasi sänky tms. Lisäksi lapset ovat pienenä repineet eräästä kohdasta tapettia niin että alla ollut kamalan vanha vihreä tapetti on tullut esiin..Tämä kohta on korjattu [yritetty piilotella] nastoittamalla sen päälle ne revityt palat. indecision)