Vaikka illalla satoi ihanasti kaatamalla niin jo aamulla oli TAAS kuuma.
Etenkin kun innostuimme jo aikoinaan siivoamaan-huolimatta siitä että imurimme ei edelleenkään ime mitään, vaan on jotenkin mystisesti siltä osin rikki.angry
Kyllä molempien hermoja koeteltiin kun siivosimme. Kulta noitui pesuhuoneessa kun mikään ei tuntunut kestävän siinä mihin laittoi. Minä puolestani sain harmaita hiuksia sen imurin kanssa tapellessa. Kun meninkin kokeilemaan edes että JOSKO SEN SAISI TOIMIMAAN JOTENKIN... PÖH! ja PAH!
Jos olisin vähänkin enemmän vetänyt meloneja nenääni, olisin takuulla heittänyt koko imurin tantereelle. (ovesta ULOS!!!!)
Koetin pudistaa ilmanpuhdistus suodatinta.- tuloksetta.
Tyhjensin roskasäiliön.- tuloksetta. Imuri vaan EI IME YHTÄÄN MITÄÄN!
Ei auttanut kuin sitten lopulta mennä suoraan asiaan ja luututa märällä mopilla sängyn alunen. angry - Sama kai tuo miten kunhan saa enimmät pölyt pois.GRRR!!!!

Kun kauppa aukeaa, niin haemme sieltä meille kaikille retkieväät ja menemmeeväsretkelle. Kulta on hakemassa poikaa parhaillaan luoksemme täksi päiväksi. smiley
Pakkasin jo tytön reppuun pillimehut lapsille sekä varuiksi muumilakut molemmille, saa nähdä kelpaako se pojalle, mutta otin toki hällekin ettei tule pahamieli. On ainakin tarjottu. Päättäköön itse ottaako vai ei.
Lisäksi otin pieneen pakasterasiaan muutaman kaurakeksinkin jotta on jotakin "naposteltavaa" eväsleipien lisäksi.

Sää on jälleen mitä mainioin, hieman hiostava johtuen illan ja yön sateista, mutta emme anna sen haitata menoa.

Koiruuskin karkasi aamusta jo ovenraosta pihalle. En ihan saanut kiinni ollessani tulossa ulko-ovella sisälle. Kullan oli mentävä perään, se kun tottelee sitä paljo paremmin.
Taisi koiruus tottua kun olemme käyneet entisellä talolla ja se kun on saanut siellä olla omassa pihassamme vapaana ja laukata mielin määrin. indecision

Jep jep. Lähdenpä katsomaan mitä neitonen oikein puuhastelee kun on niin hiljaa.. jopa LIIAN HILJAA. laugh