Nytpä tuli mitä ihanin hellesää. Huh huh!
En tiedä paljonko mittarissa olisi jos sellainen meillä ulkona sattuisi olemaan,mutta minä tarkenin oikein hyvin käydä asioilla tytön kanssa t-paidassa ja capreissa + sandaaleissa.
Alkumatkasta oli kyllä itikoita johtuen kai reittivalinnastamme, sillä tyttö näytti tahtoaan ja halusi pakolla mennä sieltä. (Metsää sen tien vieressä)

Kävimme ensin apteekissa aikaamme kuluttaaksemme ostamassa lisää D-vitamiini tippoja tytölle ja samalla muistin että meillä ei ollut enää hydrocortisonia pieniin itikan yms pistoksien aiheuttamaa kutinaa estämään, joten sitäkin ostin sitten samalla kertaa.
Tyttö kulutti sen ajan leikkipaikalla ja eihän siitä olisi malttanut lähteä pois. Ei sitten millään. Istuin toki siinä hänen kanssaan ja katselin neuvoen kuinka se lasten leikki kassakone toimii. Siitä taisi tykätä, ainakin sai useat naurut aikaan esiin ilmestyvä kolikko joka ensin katosi ja sitten muutaman jutun tekemisen jälkeen se olikin siellä lootassa. smiley
Keinuhevosella piti saada myös kiikkua. (Itseasiassa hän kömpi pois sen selästä minun tullessani kassalta...ja olin syystäkin hieman seuraavalla tapaa kauhuissani-> surprise )
Siitä siirryimme sitten tien toiselle puolelle kauppaan. Olisipa sieltä voinut ostaa leipääkin, mutta sen huomasin taas vasta kotiin tultuamme. frown
Sen sijaa ostimme jäätelöt jotka söimme tuulikaapissa ennen kuin menin hakemaan tytön kanssa neuvolaveden näytteenottoa varten vesinäyte pulloja kunnantalolta aamulla puhelimitse sovittuna aikana.
Kaupasta ulos tullessa vilkaisin kelloa ja huomasin siihen tulleen puhelun.
Isäntähän se oli soittanut vain että tulee ruokatunnillaan käymään kotonaan. Lupasin laittaa kahvia heti kotiuduttuamme, mutta ensin kävisimme hakemassa ne neuvolavesinäyte pullot.

Mielessä oli että olisin käynyt tytön kanssa leikkikentälläkin, mutta se sitten jäi, kun alkoi jokseenkin nyppiä se hidas siirtyminen paikasta toiseen hänen kanssaan.
Joka paikkaan piti jäädä ja alkaa inttää vastaan. En minä tuossa helteessä jaksanut/voinut sietää moista. Niinpä tulimme suoraan kotiin asiat saatuamme hoidetuksi.
Ehtiihän tässä vielä käymään myöhemminkin...

Niin ja iltapäivästä olemme menossa talolle kuitenkin ja siellä saa olla ulkona.smileyheart

Tänään voisi itsekin ottaa pienet päiväunet. Ainakin yrittää.
Kotimatkalla taisi tulla jonkin asteinen supistuskin. Kun suustani pääsi pieni "vaikerrus" tyttö katsoi minua rattaista ihmeissään. Narrasin hieman ja sanoin hälle että:
- Jalkaan sattui...

Jaahas, minua alkaa uuvuttaa siihen malliin että koitan saada jos tyttökin olisi suostuvainen unilleen vaikka jo nyt... *yritys hyvä 10 taas jos onnistuu*

Aivan ihanaa poutapäivää kaikille!cool