Tuula ehdotti että leipoisin juhannukseksi pullaa.
- Ei huono ajatus ollenkaan, sillä olen ollut jokseenkin "laiska" sitä leipomaan.
Mietin että jos tekisin viemisiksi pieniä pullia, joko kanelipullia tai muuten vain pienikokoisia joihin keskelle laittaisin esim. omenamarmeladia hieman silmäksi.
Ajattelin leipoa ihan litran taikinan ja jaan sen kahteen osaan tehden ½L taikinasta rusinapullaa ja toisesta ½L taikinasta korvapuusteja/ marmeladi täytteisiä.
Näin saan monenlaisia pullia samalla kertaa. smiley
Ja tietenkäänhän niitä ei ole pakko kerralla kaikkia syödä!

Siinä on juhannukseksi ihan tarpeeksi kun huomenissa riehun tehdä sen litran taikinallisen pullaa...MMmmmm...cheeky

Menemme tänään viemään entiselle talollemme nukkumista varten kamppeita, kun oli tarkoitus yöpyä siellä torstaista-perjantaihin.
Siellä meinasin myös huomenna leipoa. Nyt on hyvä kun siellä ei ole lainkaan turhaa tavaraa keittiön pitkällä pöydällä, niin pyyhin sen vain ja eikun leipomaan!
Kummasti sitä tulee aina kerättyä jotakin tavaraa sielläkin asuessa sille pitkälle pöydälle ja  niille tavaroille ei muka ollut paikkaa missään muualla. Noh eipä tuo haitannut, kun en ole leiponut pullaa tms niin innokkaasti.
Täällä asunnossa keittiön pöydätila on taas niin pieni, että mielukkaammin leivon siellä entisessä mökissä. Ainakin mahtuu levittämään kunnolla tavarat ja tarpeet.laugh

Nyt menen laittamaan tyttöä unille. Ei ruennut äsken ja nyt kiukkuaa ja itkee sylissä väsymyksestään.
(Että joskus ottaa hermoon tälläinen, eikä silloin helpota yhtään tieto siitä että toinen on tulossa vielä lisää!!!!)
Onneksi tuo ^tuntemus on vain aina hetkellinen.