Huolimatta miltei viikko sitten alkaneesta sanallisesta riidastamme, olemme alkaneet pikkuhiljaa jo taas normaalisoitumaan.
Eräänä kauniina päivänä tässä muutama päivä sitten kirjoitin päivityksenä facebookkiin, "Mikä synti kun ei ole rahaa ostaa edes jäätelöä näin kauniina päivänä..."
Ilmeisesti kultani oli sen sieltä lukenut, sillä hän yllätti meidän lähdettyämme entiselle talollemme ja kurvasi kaupalle. Odotin tyttöni kanssa autossa + koira myös.
Hän tuli takaisin ja mitäs hän ojentikaan selkänsä takaa... JÄÄTELÖT meille kaikille! smileyheart
Pienestä tai pienellä teolla voi tehdä toisen suunnattoman iloiseksi.
Tie minun sydämeeni taitaa käydä vatsan kautta... wink

___
Olimme tytön kanssa tänään ainakin 1.5h ulkona. Kävimme rattailla kävellen kylillä ja matkalla "hyppyytin" häntä ja "juoksutin", ihan vain jotta hän väsähtäisi päikkäreilleen paremmin... surprise
No, tulimme kotiin ja koitin maitomukin kanssa saada petiin..PÖH! Ei se mitään alkanut kun reihui ja pelleili vain.. no ei väkisin!
Keitin sitten kananmunia ja tyttö oli innoissaan:
- MUNIA!!!!
Söikin jopa 3 (ilman keltuaista, otin sen pois kun tiedän että se ei niitä syö muutenkaan.)
Kulta laittoi sitten viestin että:
- Laita tytölle retkikassi valmiiksi jos vaikka käymme illan päälle jäätelöt syömässä jossakin..
cheeky
- NO JOHAN TOKI!!!! heart

Ei ole itselle oikein ruoka maistanut näin helteellä. Tytölle olen antanut mehua ja sehän kelpaa. (ettei saa nestehukkaa helteessä oltuaan.)
Nyt on nukkunut viimein päikkäreitä jo miltei toista tuntia. Kohta herätän ellei itse herää, että nukkuisi illalla aikoinaan... jos saisi kullan kanssa edes joskus HETKEN kahden keskistä aikaa. Itsekin olen ollut aina joka ilta unessa varmasti ennen tyttöä koska olen ollut niin väsy iltaisin, sillä en aina ole itse nukkunut päivällä kun tyttö nukkuu...
muka muuta "tärkeämpää" tekemistäkin kuin nukkuminen, vaikka tiedän että se ON tärkeää.

Jokohan huomenna kävisimme pesemässä tuossa läheisellä mattolaiturilla erään likaantuneen maton. Saisi sitten hyvillä mielin olla siitäkin asiasta.
Samalla voisi koettaa pestä muutaman muunkin, jos vain tytölle keksittäisiin jotakin puuhaa siksi aikaa siihen lähelle että viihtyy. Muutoin ei auta kuin pestä vaikka vuorotellen kullan kanssa...toisen ollessa lapsen kanssa.yes