Täytyykö luovuttaa...
Tuo uuden opetteleminen tuntuu vievän kaiken sen vähäisen ajan sekä hermojen rippeet joita tässä enää jäljellä on.
YRITIN luoda uutta blogia (lue: siirtää tätä samanlaisena tuonne Blogspotin puolelle) mutta en taida osata...

Niin, en siis ole siirtämässä vanhoja kirjoituksiani sinne, mutta olisin vain JATKANUT siellä siitä, mihin täällä olisin jäänyt.

Ensinnäkin:
- En saa kirjoituksiani "näkymään" siellä. Tai en vain osaa mennä katsomaan MILTÄ ne näyttäisi muiden silmin katsottuna (luettuna).
Yhden lauseen aloituksen yritin julkaista ja se taisi jäädä vain yritykseksi.
Jotenkin se ei ole minulle niin "selkeä" kuin tämä vuodatuksen profiili/etusivu/työpöytineen ja kaikkine kikkailuineen.
Olen nyt aamusta saakka n. klo 6:15 alkaen sitä uutta koettanut sohlata jotenkin, mutta joka kerta kompastun johonkin ja se tyssää siihen.

Tyttärenikään jaksaa tuskin enää kauaa yksin katsoa Puuha-Peteä olkkarissa, joten pitänee jättää se uuden opettelu todellakin tulevaisuuteen.
Nyt vaan olisi ollut jokseenkin hyvä aloittaa elokuu (huomisesta) alkaen uudessa paikassa.

En tiedä miksi se olisi mukamas hyvä aloittaa juuri 1.päivä, mutta ainahan kaikki alkaa jostakin ja numerot varsinkin alkavat periaatteessa 1:stä, sillä se 0 on aina ennen 1:stä, ja 0 ei ole mitään. (vrt. Nolla on nolla, nolla ei ole mitään.)

Nyt ole pakkaillut jo välillä tyttärelleni perjantaita ajatellen kamppeita kassiin hän kun lähtee kotipaikkakunnalleni mummonsa luo. Mummo tulee hänet hakemaan perjantaina töidensä jälkeen.
Kuviakin olisi siirrettävä entisestä sohvastamme koneelle, jotta voisin tarjota niitä lisäkuvia eräälle joka olisi kiinnostunut sohvastamme.

Pitää entinen saada pois uuden alta. (siis meille uuden. Käytettyhän se sekin sohva on joka tulee entisen tilalle, mutta...)

Ja nyt se tyttöni teppaseekin tähän.
(Hieman on huono-olokin...mitähän tästä tulee...)

Osallistukaa toki arvontaani alla!
(Nostelen sitä ylöspäin ajan kuluessa eteenpäin...)