Käytiin sitten tytön kanssa jo aikanaan kaupalla. Ostettiin puuttuvaa ruokaöljyä sekä wok-vihanneksetkin.

Kotona olimme jo ennen klo 10 ja aloin tekemään lettutaikinaa turpoamaan. Siinä samalla tyttö tahtoi omenaa ja sanoisinko että siitä se sekin ajatus sitten lähti.
Tarkoitus kun oli tehdä kauraomena-raparperipaistosta, niin tekaisin samalla sitä uuniin ja laitoin kullalle viestin töihinsä, että
- Jos käyt ruokatunnillasi kotona syömässä, vois tarjolla olla lettuja omenavaniljahillon kera sekä kauraomena-raparperipaistosta vaniljavaahdon kera.
Sain hyvin pian takaisin viestin "Tulen."
smiley
En itse ottanut vatkaamaani vaniljavaahtoa kun kulta sanoi sen maistuvan aivan "vatkatulle kananmunalle"..
- Joo, saatte syödä sen ihan keskenänne sanoin ja söin sitten omenavaniljahillolla sivelemää lettua kauraomena-raparperipaistoksen päältä siltään.
Ei se kaivannut oikeastaan edes sitä vaahtoa. Jos kuitenkin olisin jotakin siihen saanut lisäksi, niin ei olisi vaniljajäätelö pahaksi ollut, mutta oli ihan "Bueno" noinkin.
Varmasti kaikki laihduttajat olisi kuolleet nähdessään sen mitä söimme, tai heidän suonet olisi ollut tukossa heti jo näkemisestä, mutta katsotaan nyt, jospa kaikki makean nauttiminen oli siinä tälle viikonloppua.
(Kaapissa on kyllä fazerin sininen suklaalevy, että... nooh, en ajattele sitä.Jospa vaikka unohtaisin koko levyn olemassa olon.)
cheeky
Olisipa ihan kiva tietää lämpöasteet ulkoa. Hankalaa se on kun ei ole mittaria mistä katsoa... Nooh, T-paidassa kyllä on tarennut hyvin.

Ai niin, autostamme laukesi todennäköisesti se osa joka vaikuttaa ilmastoinnin toimivuuteen!angry Kulta kertoi arvelunsa kun kävi kotosalla äsken. Se vaikuttaa polttoainekustannuksia nostattavasti ellei se toimi ja ainakin eräällä hänen sukulaisellaan sen korjaaminen oli tullut maksamaan 2000€. Ei siis naurattele - EI YHTÄÄN!
Tuosta autosta ei ole ollut kuin rahanmenoa. Siksipä kulta sanoikin, että jos talo menee kaupaksi ensi tiistaina, hän tilaa aivan uuden Kia:n tehtaalta ja ottaa siihen sen huoltosopimuksen, vaikka siitä joutuisikin maksamaan jonkin verran jooka kuukausi, mutta se kattaisi sitte kaikki huollot ja siellä ilmenevien osian vaihtokustannukset. Joten.. jokseenkin varsin hyvä tarjous.
Saiskohan tätä neitiä päikkäreille millään. Helppoa se ei ole, etenkään kun on niin kovin kuumakin...yritys hyvä 10 ainakin. Kokeilen edes!