Eilen kävimme illasta entisen kotimme pihalla Kertun kanssa oleilemassa kun isäntä maalasi makuuhuoneenkattoa.
Bongasin siinä sitten raparperipuskamme, ja voi taivas miten isoja osa jo olikin!
Otin muutaman varren penkistä mukaan ja tuossa äsken keittelin jo sopan niistä.

Tulipas vain mieleeni, että MIHIN kaikkeen olette sitä käyttäneet?
Onko teillä jonkinlainen lempparihilloke tai joku muu ohje, nimenomaan raparperiin liittyen?
Ajatuksen taustalla minulla häivähti jo loppuvuodesta/ ensi vuoden alkupuolella tulossa olevat pienen ihmisen kastajaiset, jos tekisi säilöön jotakin. (hilloa tai mitä ikinä nyt raparperista voisi tehdkään esim. pakastimeen odottamaan.)
En mitään piirakkaa ala kuitenkaan VIELÄ leipomaan, mutta jos sinulla on hyvä ja makoisa ohje sellaiseen, ottaisin mieluusti sen vastaan.
Voinhan pakastaa raparperia pieninä paloina jota voisin sitten laittaa lähemmin ajankohtaa piirakkaan.smiley

Onko kukaan käyttänyt raparperia täytekakuissa, jos niin miten?
(Moussena, hillokkeena, puristettuna pyreenä....??? ihan miten vain!)
Ja tästä kirjoituksesta saa vinkata muillekin, mikäli tiedät jonkun jolla saattaisi olla vastaus tähän pienimuotoiseen "probleemaani"...