Tänään olisi viimeisen kerran tälle kesää tenavatuvan kerhoaamu.
Jotenkin ei ole tullut siellä liiemmin käytyä tytön kanssa. On ollut aina jotain muuta sinne lähtöä estämässä...Milloin tytöllä on ollut huonoaamu tai sitten äidillä olojen puolesta.
Viimeksi olimme siellä miltei kuukausi takaperin ja silloin elimme vapun alusaikaa jolloin eräs entinen perhekerhossa ollut nainen houkutteli minut sinne.
Ei varmaan paljoa tarvinnut, sillä taisi riittää kun hän kertoi siellä pidettävän nyyttikestit silloin. laugh

Nyt siellä olisi myös, nimittäin nyyttikestit-meiningillä vika kerho.blush
Että pisti hieman miettimään- joo, näin EI pitäis ajatella,mutta minkäs ajatuksilleen voi...että siellä ne muut katsoo että "nämä ne käy vain kun täällä pidetään nyyttikestit".

Tuon tiedon saatuani eilen (nyyttikestit kerholla) lähdin illasta vielä kolmannen kerran tytön kanssa kauppaan (kirkolle kävellen). Pitihän minun ostaa jotakin sinne, jos päättäisimme mennä sinne.
Edellisellä kertaa vein pussin valmiiksi paukuttelemiani mikropop corneja, nyt ostin Miina ja Manu-keksejä koska edellisellä kerralla se perhekerhotuttavani sanoi, että niitä voisi syödä kananmunalle allergiset.
Noh, sainpa havaita edellisellä kertaa,että aika laajasti sakki sinne toi kaikkea syötävää. (LUE: huomioimatta mahdollisia muiden allergioita.)
Ts. Olisimme voineet viedä miltei mitä tahansa, eihän meidänkään olisi tarvinnut ajatella niitä MUIDEN allergioita.
Jospa siellä olisi talonpuolesta jotakin mehua juotavana lapsille, meinasin itse nimittäin että olisin vienyt omatekemää viinimarjamehua pullollisen, mutta ukko oli unohtanut illalla ottaa entiseltä taloltamme mukaansa pulloa. Nooh, taas minä ajattelin niitä kaikkia muita siellä olevia...blush

Aasnsiltana tuo kauppareissu olkoon siihen, että käveltyäni eilen sen 3 x n.3km jalat olivat illasta NIIN poikki että tuntui, pääsenköhän aamulla edes sängystä ylös.
- HoooRay!!Pääsin!smiley

Sanotaanko, että tähän vain olen könkännyt "huonoilla" lonkillani.laugh
Ja jos neiti herää aikoinaan, niin meinaamme könkätä yhdessä vielä sinne kerhollekin. cheeky

Eilen kävin myös hammaslääkärin tarkastuksessa. Ja ei siitä reissusta ihan ilman poraamista taaskaan selvitty, tosin se poraaminen oli jokseenkin erilaisempaa kuin mihin/millaiseen normaalisti olen niilä käynneillä tottunut.
... EN SAANUT PUUDUTUSTA.
- Tämä ei tarvitse puudutusta, sillä tuntoalue tässä kohdassa on hyvin pieni, hammaslääkäri sanoi.
- surprise *tuon kuullessani jäykistyin satavarmana ihan tönkkömuikuksi penkissä*

Tehtyään pikaisesti, mutta varsin huolellisesti tarkastuksen hän vaihtoi paikan yläetuhampaani väliin. Siinä oli hieman tummentumaa (joka ei häirinnyt minua ollenkaan, mutta se oli merkki siitä, että se fuskasi hieman...kuulemma.)
Lopuksi sain varsin miellyttävän tuntuisen ienrajojen hierontaa enemmän muistuttavan käsittelyn. Tosin sitä seurasi hammasvälien lankaaminen joka puolestaan hieman sattui jossain määrin...indecision

Se, että hammaslääkäri totesi hoitajalle käsittelyn päätyttyä:
- EI UUSIA AIKOJA, oli musiikkia korvilleni. heart
Harvemmin olen selvinnyt tarkastuksesta ns.VAIN yhdellä lisäkäynnillä. Nyt niitä ei  tarvittu yhtään enempää. Olin huojentunut.

Söimme illasta myös tämän kesän ensimmäiset mansikat (kotimaiset tietenkin!).
Petyin hiukan, sillä ne ei olleetkaan niin mehukkaita kuin mielikuvissani olin jo ehtinyt ajattelemaan niiden olevan. Seuraava ajatus olikin "Onneksi otin vain 250g rasian enkä 500g rasiaa ulkolaisia..."
Innostuin tuon vähän törsäämään ollessamme tytön kanssa ostamassa "kerhomässyä".

Tänään olisi soiteltava terveystarkastajallekin ja kysyttävä siitä neuvolavesinäytteen ottamisesta, sillä edellinen näyte otettiin syksyllä 2009 ja nyt siitä tulee syksyllä kuluneeksi se 3vuotta jonka tulos on voimassa. Tämä siksi, sillä nyt näyttää vahvasti siltä, että palaamme itse entiseen taloon takaisin. Tosin teemme sinne jonkinmoisen rempan ennen paluutamme. Olemme siis tämän remontinkin vuoksi talolla iltaisin ja etenkin viikonloppuisin jolloin paikalla tulee nautittua sisäisestikin sitä kaivovettä. Se, mitä mieltä he ovat ns."kakkosasunnon" veden tarkastamisen tarpeellisuudesta, en tiedä ja siksi olisikin kysyttävä asiaa hältä ken siihen parhaiten osaa vastata. Terveystarkastajalta.

Jopas sitä tulikin monenlaista asiaa taas. Toivotaan että sateet väistyisi ja pouta sää palaisi lämmön kera luoksemme. smiley